Welkom in mijn Boutique Hair Studio in de Jordaan
COIFFURE AWARD
3x hairdresser of the year
Dichter van Jouw Innerlijke Schoonheid
Hallo, ik ben Robert van der Horst en haarstyling is mijn passie. Mijn missie is om jou gelukkig te maken.

Ik zet jou altijd op de eerste plaats — jouw persoonlijkheid, stijl, haardos — en creëer op maat gemaakte kapsels die jouw innerlijke schoonheid onthullen.

Mijn unieke werkwijze omarmt alle haartypes, van steil tot krullend. Ik geloof dat een nieuw uiterlijk de sleutel is tot een nieuw leven, dus complete make-overs zijn mijn specialiteit. Kom naar mijn Boutique Hair Studio in de Jordaan. Laten we samen wat magie creëren!
Love is in the hair
Thisisdo
Nou ik zal jullie maar uit de nachtmerrie halen. 😊 😊 😊 😊 Heel happy met m'n nieuwe coupe! Thanx to the one and only #robertvanderhorsthair. (it is the original text, please, check English above)
DJ MISS NINE
Robert is een tovenaar. Al meer dan een decennium geeft Robert magie aan mijn kapsel, vooral omdat ik werk in de mode- en entertainmentindustrie, waar het essentieel is om het haar op veel verschillende manieren te stylen voor belangrijke cliënten, en hen niet teleur te stellen met slechts één haarstijl .

De looks die hij creëert weerspiegelen altijd mijn stemming, aspiraties en innerlijke zelf. Voordat hij begint met knippen, kijkt hij aandachtig naar me, luistert hij goed naar wat ik zeg, en vervolgens creëert hij een prachtige look die perfect bij me past. Elke keer als ik naar zijn salon kom, voel ik me verfrist, mooi en vol energie.
Dansen met haar
Schoonheidsdynastie met Franse Afkomst
Ik ben geboren in een familie van kappers. Mijn grootvader, Maurice Armand Vanstaen, die de prestigieuze titel van ‘president de la haute coiffure’ droeg, opende zijn salon in Laren nadat hij vanuit Parijs naar Nederland verhuisde. Deze salon wordt al meer dan 30 jaar gerund door mijn familie. Vanaf mijn vroegste herinneringen heb ik een liefde voor sport gehad, maar op een dag veranderde alles in mijn leven...

Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen.
Schoonhei
dsdynastie met Franse Afkomst
dynastie met Franse Afkomst
Ik ben geboren in een familie van kappers. Mijn grootvader, Maurice Armand Vanstaen, die de prestigieuze titel van ‘president de la haute coiffure’ droeg, opende zijn salon in Laren nadat hij vanuit Parijs naar Nederland verhuisde. Deze salon wordt al meer dan 75 jaar gerund door mijn familie. Vanaf mijn vroegste herinneringen heb ik een liefde voor sport gehad, maar op een dag veranderde alles in mijn leven...

Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen.
dynastie met Franse Afkomst
Volg me op Instagram
Geïnspireerd door de Natuur
Ik geloof dat het gebruik van milieuvriendelijke haarverzorgingsproducten, met 100% recyclebare verpakking, onze gezamenlijke kleine bijdrage is aan het behoud van de natuur op aarde. Bovendien zullen natuurlijke behandelingen je haar sterker, zijdezacht en gezonder maken. Daarom gebruik ik in mijn werk uitsluitend verantwoorde/duurzame producten en kan ik je voorzien van hoogwaardige natuurlijke cosmetica op maat, voor jouw haartype en conditie, waardoor je je haar thuis op de best mogelijke manier kunt verzorgen.
Knippen, wassen en föhnen
Complete make-over
Knipbeurt (wassen-knippen-föhnen)
vanaf 89,5 €
89,5 €
Wolf cut
89,5 €
Krullend kapsel
89,5 €
Styling (wassen en föhnen zonder knippen)
Normale styling
Krulhaarstyling
vanaf 45 €
vanaf 45 €
Lang haarstyling voor vrouwen
vanaf 65 €
Gala-evenementen
vanaf 120 €
Bruiloft
vanaf 150 €
Man, haar wassen, knippen en föhnen
Complete make-over
Herenkapsels en styling
vanaf 79,5 €
79,5 €
Highlighting
Kort haar
95 €
160 €
Halflang haar
130 €
Lang haar
Kleuring
Kort haar
vanaf 90 €
130 €
Halflang haar
110 €
Lang haar
Studentenkorting
Haar wassen, knippen en föhnen
65 €
Studenten
korting
Contact
Menu
© 2024 Robert Van Der Horst
Eerste Bloemdwarsstraat 19, 1016 KR Amsterdam
020 626 6288
haarstudio@robertvanderhorst.nl
06 53 25 25 99
Made on
Tilda