Hallo, ik ben Robert van der Horst en haarstyling is mijn passie. Mijn missie is om jou gelukkig te maken.

Ik zet jou altijd op de eerste plaats — jouw persoonlijkheid, stijl, haardos — en creëer op maat gemaakte kapsels die jouw innerlijke schoonheid onthullen.
Dichter van Jouw Innerlijke Schoonheid
Ik geloof echt dat natuurlijkheid en eenvoud de sleutels zijn. Daarom werk ik eraan om jouw individualiteit te accentueren, niet om mijn haarkunsten te laten zien. Ik wil dat je er mooi uitziet! Niet alleen wanneer je de salon verlaat, maar ook wanneer je 's ochtends uit bed stapt. Als mode-stylist kan ik zowel onvergetelijke avondlooks als elegante alledaagse looks creëren.
Natuurlijkheid en Eenvoud
Ik ben ervan overtuigd dat elegantie en klassieke stijl altijd in de mode zijn—het verstrijken van de tijd brengt eenvoudigweg subtiele accenten en kenmerken aan populaire looks. Wanneer je naar mijn salon komt, krijg je een moderne en stijlvolle uitstraling, een look die relevant blijft zelfs met het verstrijken van de tijd. Ik wil dat je niet alleen van je haar houdt na het eerste bezoek, maar ook in de jaren daarna.
Tijdloos
Ik ben geen aanhanger van stijve vormen. In het kappersvak word ik niet zozeer aangetrokken door geometrie (wat belangrijk is), maar door beweging, haartype en natuurlijke-valling. Mijn collega's hebben zeggen vaak: 'Robert, je knipt niet alleen haar, je speelt ermee; je danst ermee!' En ze hebben gelijk. Bruno Pittini, de voormalige artistiek directeur van Jacques Dessange, leerde me deze dans. Hij was de eerste in Europa die een frisse kijk introduceerde op het creëren van kapsels en looks. Door zijn nieuwe benadering heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld. Ik luister naar mijn innerlijke zelf, en mijn bewegingen lijken zich te synchroniseren met de stroming van het haar.
Dansen met Haar
Inspiratie is altijd de drijvende kracht geweest achter mijn werk. Ik geloof dat iedere persoon een unieke innerlijke schoonheid heeft - de rol van de stylist is om die te ontdekken en te verbeteren.
Geïnspireerd door Schoonheid
Mijn unieke werkwijze omarmt alle haartypes, van steil tot krullend. Ik geloof dat een nieuw uiterlijk de sleutel is tot een nieuw leven, dus complete make-overs zijn mijn specialiteit. Kom naar mijn Boutique Hair Studio in de Jordaan. Laten we samen wat magie creëren!
Misschien wel het meest verbazingwekkende aspect van mijn beroep was het besef dat succes kan voortkomen uit het doen van wat je leuk vindt, met passie en toewijding. Ik had nooit de intentie om beroemd te worden en streefde er nooit naar om Kapper van het Jaar te worden. Ik deed gewoon wat ik leuk vond, op de manier die ik juist vond. En op een dag werd ik wakker en ontdekte ik dat ik in de Hall of Fame @ Coiffure Award stond, nadat ik drie keer was geëerd als Kapper van het Jaar in Nederland.
3x Kapper van het Jaar
Contact
Menu
© 2024 Robert Van Der Horst
Eerste Bloemdwarsstraat 19, 1016 KR Amsterdam
020 626 6288
haarstudio@robertvanderhorst.nl
06 53 25 25 99
Made on
Tilda